SOURCING shutterstock_94659223

We hebben bijzonder ruime ervaring met sourcing in binnen- en buitenland. Onze thuismarkten zijn Europa en China. U profiteert van onze creativiteit in combinatie met onze kennis van materialen, productieprocessen en import. We kopen uitsluitend direct in bij fabrieken, zonder tussenschakels die geen waarde toevoegen. We doen bovendien alleen zaken met fabrieken die voldoen aan onze Code of Conduct, die in overeenstemming is met de SA8000® criteria. Deze code bevat de regels waar Pure en haar leveranciers zich aan committeren, zowel milieutechnisch als op sociaal gebied.

Bovendien steken we van nature onze voelsprieten voor u uit, voortdurend op zoek naar nieuwe innovaties en productietechnieken. We bezoeken beurzen, partneren met leveranciers en doen store-checks. Ook dat betekent wat ons betreft creative sourcing.

Onze creativiteit, in combinatie met onze kennis van materialen, productieprocessen en import maakt het bij elkaar opgeteld mogelijk dat we u het juiste product  leveren, op tijd én binnen het budget.