Your worldwide sourcer for Customized
Brand productions

Pure is opgericht in 2004 als allround creatief communicatie-productiebureau voor tastbare marketingmaterialen. We brengen de werelden van communicatiebureaus, marketeers en inkoop bij elkaar. Door de combinatie van een uniek internationaal inkoopnetwerk, creatieve roots en bovenal brede productiekennis hebben wij een bijzondere positie. Met ons ervaren projectmanagement maken we de ontzorging van onze klanten compleet. Ontwikkeling, sourcing, productie en logistiek lopen hiermee soepel in elkaar over.

We kopen direct in bij fabrieken en maken daarom geen gebruik van tussenschakels die geen waarde toevoegen. We zijn toegewijd aan zowel de kwaliteit van onze output als aan het minimaliseren van de impact op het milieu. Door ISO-certificeringen in kwaliteitsmanagement (ISO 9001) en milieubeheer (ISO 14001) hebben we onze inzet voor voortdurende verbetering gewaarborgd.

Wij maken merken tastbaar

Pure is een creatief productiebureau dat zich volledig focust op fysieke vormen van communicatie met als resultaat een tastbaar product dat de impact van uw concept en merk maximaliseert.

Wij vergroten en verrijken uw mogelijkheden

Pure denkt en werkt vanuit productiemogelijkheden. Zo komen we telkens weer met creatieve én efficiënte oplossingen. We gaan dus verder dan alleen praktische ondersteuning bij uw marketing- en communicatieproducties.

Productie en creativiteit versterken elkaar

Pure vindt dat productie en creatie elkaar kunnen en moeten inspireren. Met onze betrokkenheid heeft u de zekerheid dat creatieve ideeën haalbaar zijn én passen in uw budget en planning.

Wij denken groen van nature

Omdat Pure betrokken is vanaf het begin van de productieketen, vervullen wij een belangrijke adviesrol voor onze klant. Dit geeft ons een ideale positie en daarmee ook een verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een beter milieu. Het is onze overtuiging dat een florerende business alleen mogelijk is, als wij gezamenlijk de planeet laten bloeien.

Steeds meer opdrachtgevers hebben ambities qua duurzaamheid. Er zijn hierdoor allerlei gespecialiseerde keurmerken in de markt ontstaan. Wij hebben voor de overkoepelende ISO 14001 certificatie gekozen, omdat het structuur brengt in het beleid op het gebied van milieu en duurzaamheid. Door dit te integreren in onze processen werken we continu aan verbetering van onze milieuprestaties en het bewustzijn van onze medewerkers. Zo zijn onze opdrachtgevers verzekerd van integratie van de laatste mogelijkheden voor het verbeteren van de gezamenlijke milieuprestaties. De periodieke externe audits garanderen dat het niet blijft bij een belofte alleen.

Lees verder

Kwaliteit is een commitment

Pure commiteert zich aan een verantwoorde en duurzame bedrijfsvoering. Als zowel ISO 9001 als ISO 14001 gecertificeerd bedrijf waarborgen we de kwaliteit, doordat we in alle processen werken met een kwaliteitsmanagementsysteem.

Bij de selectie van onze leveranciers houden we naast de productkwaliteit rekening met sociale, ethische en milieuaspecten. Onze leveranciers voldoen aan onze Code of Conduct, die de SA8000® criteria naleeft. Ons zorgvuldige selectieproces wordt gevolgd door een nauwgezette monitoring van de fabricage en audits en inspecties door onze lokale collega’s. Ook worden verplichte of vrijwillige kwaliteitstests uitgevoerd door onafhankelijke testinstituten zoals SGS of Intertek.

Lees verder

Portfolio

All Merchandise Print, Packaging & POS Custom Made Premiums Sustainable

De lat bij merchandise ligt hoog omdat dit het hart van uw merk is voor de kern van uw doelgroep.

Grafische productie in werkelijk al zijn dimensies en geproduceerd om de hoek of overzee.

Premiums zijn onderdeel van uw marketing en hebben zowel doelen op korte als lange termijn.

We zijn altijd op zoek om onze gezamenlijke milieuprestaties te verbeteren.

Wilt u weten hoe wij klanten ontzorgen?

+31 (0)20 635 31 80 | pure@pure.nl