Your source for Customized
Brand productions

Pure is opgericht in 2004 als allround creatief productiebureau voor tastbare marketingmaterialen. We brengen de werelden van communicatiebureaus, marketeers en inkoop bij elkaar. Door de combinatie van een uniek internationaal inkoopnetwerk, creatieve roots en bovenal brede productiekennis hebben wij een bijzondere positie. Met ons ervaren projectmanagement maken we de ontzorging van onze klanten compleet. Ontwikkeling, sourcing, productie en logistiek lopen hiermee soepel in elkaar over.

Wij maken merken tastbaar

Pure is een creatief productiebureau dat zich volledig focust op fysieke vormen van communicatie, met als resultaat een tastbaar product dat de impact van uw concept en merk maximaliseert.

Wij vergroten en verrijken uw mogelijkheden

Pure denkt en werkt vanuit productiemogelijkheden. Zo komen we telkens weer met creatieve én efficiënte oplossingen. We gaan dus verder dan alleen praktische ondersteuning bij uw marketing- en communicatieproducties.

Productie en creativiteit versterken elkaar

Pure vindt dat productie en creatie elkaar kunnen en moeten inspireren. Met onze betrokkenheid heeft u de zekerheid dat creatieve ideeën haalbaar zijn én passen in uw budget en planning.

Sourcing specialist in Azië en Europa

We hebben een bijzonder ruime ervaring met sourcing in binnen- en buitenland. Onze thuismarkten zijn Europa en China. U profiteert van onze creativiteit in combinatie met onze kennis van materialen, productieprocessen en import. We kopen altijd direct in bij fabrieken en maken daarom geen gebruik van tussenschakels die geen waarde toevoegen.

Wij denken groen van nature

Omdat Pure bij projecten betrokken is vanaf het begin van de productieketen, vervullen wij een belangrijke adviesrol voor onze klant. Dit geeft ons een ideale positie en daarmee ook een verantwoordelijkheid voor een groenere en gezondere planeet. Het is onze overtuiging dat een bloeiende business alleen mogelijk is, als wij gezamenlijk de planeet laten bloeien

Lees verder

Kwaliteit is een een commitment

Pure committeert zich aan een verantwoorde en duurzame bedrijfsvoering. Bij de selectie van onze leveranciers houden we rekening met sociale-, ethische- en milieuaspecten. We werken samen met deze leveranciers om te voldoen aan onze Code of Conduct die voldoet aan de SA8000® criteria. Ons zorgvuldige selectieproces wordt gevolgd door een nauwgezette monitoring van de fabricage en audits en inspecties door onze lokale collega’s. Ook worden verplichte of vrijwillige kwaliteitstests uitgevoerd door onafhankelijke testinstituten zoals SGS of Intertek.

Lees verder

Portfolio

Merchandise Print, Packaging & POS Custom made premiums

De lat bij merchandise ligt hoog omdat dit het hart van uw merk is voor de kern van uw doelgroep.

Grafische productie in werkelijk al zijn dimensies en geproduceerd om de hoek of overzee.

Premiums zijn onderdeel van uw marketing en hebben zowel doelen op korte als lange termijn.

Wilt u weten hoe wij klanten ontzorgen?